Veel Gestelde Vragen

By Apotheek

Nee, op deze website informeren wij u en verwijzen wij u door naar onze partner: Treated.com. Treated.com is een betrouwbare online apotheek en is geregistreerd bij de MHRA de Engelse medische overheidsinstantie. 

Als je van maandag tot en met donderdag voor 17:00 uur je bestelling hebt geplaatst, kan je de volgende dag je bestelling al in huis verwachten. Bestel je na 17:00 uur dan zal dit dus 2 dagen duren. Bestellingen die op vrijdag tot en met maandag geplaatst worden, zullen op dinsdag geleverd worden (met uitzondering van vakantiedagen). 

Als u een medicijn heeft geselecteerd, volgt er een uitgebreid online consult (vragenlijst). In dit online consult worden vragen gesteld met betrekking tot uw medische gesteldheid en verleden betreft medicijngebruik. De bij ons aangesloten GMC-geregistreerde artsen beoordelen uw aanvraag op basis van de door u verstrekte gegevens. Als zij het veilig achten voor u om dit medicijn te gebruiken, op basis van de door u verstrekte gegevens, zullen ze een recept voor u uitschrijven. 

Bedankt voor het bezoeken van onze pagina!